Pepperflow

Pepperflow

Pepperflow uit Katwijk maakt software voor gemeenten en andere overheden. Overal waar samengewerkt wordt, ondersteunen zij graag om plannen en ambities te realiseren. Dit doen ze met software die ingewikkelde processen inzichtelijk en beheersbaar maakt.

Menselijk gezicht

Om die toch wat abstracte materie een menselijk gezicht te geven, vroeg Pepperflow mij in 2018 om de ervaringen van een aantal van hun klanten op te tekenen. Wat heeft het werken met de software van Pepperflow hun organisatie opgeleverd?

Folderteksten en klantverhalen

Sindsdien schrijf ik elk kwartaal een nieuwe aflevering van de reeks klantverhalen, zoals die van gemeenten Waalwijk, De Ronde Venen en Oost Gelre en provincie Zeeland. Daarnaast maakte ik folderteksten over software voor privacy en AVG, en een reportage van een klantcontactdag in een digitaal magazine, samen met Arthur Snaauw van Text Art.

 

Maarten Bikker, accountmanager Pepperflow:
“Waarom zijn wij blij met Marèse? Zij helpt ons om op een hele frisse manier de verhalen van onze klanten op papier te krijgen. Met slechts enkele aanwijzingen gaat zij op pad, om met kwalitatief goede verhalen terug te komen. Het knappe hiervan is dat zij specialistische informatie op een laagdrempelige manier weet te presenteren – en dat is nu precies waar wij als organisatie naar op zoek zijn.”

 

TERUG