Pepperflow

Pepperflow

Pepperflow uit Noordwijk maakt software voor gemeenten en andere overheden. Overal waar samengewerkt wordt, ondersteunen zij graag om plannen en ambities te realiseren. Dit doen ze met software die ingewikkelde processen inzichtelijk en beheersbaar maakt.

Menselijk gezicht

Om die toch wat abstracte software een menselijk gezicht te geven, vroeg Pepperflow mij een aantal van hun klanten te interviewen over hun ervaringen, en die interviews uit te werken in een aantal klantverhalen. Wat heeft het werken met deze software de klanten van Pepperflow opgeleverd?

Klantverhalen uit Nederland en Vlaanderen

Sinds 2018 schrijf ik elk kwartaal een nieuwe aflevering van de reeks klantverhalen, zoals die van gemeenten Waalwijk en Nunspeet, en provincie Zeeland. In 2021 kwamen daar ook een groot aantal Vlaamse gemeenten bij: onder andere Koksijde, Lier en Maldegem.

 

 

Maarten Bikker, accountmanager Pepperflow:
“Waarom zijn wij blij met Marèse? Zij helpt ons om op een hele frisse manier de verhalen van onze klanten op papier te krijgen. Met slechts enkele aanwijzingen gaat zij op pad, om met kwalitatief goede verhalen terug te komen. Het knappe hiervan is dat zij specialistische informatie op een laagdrempelige manier weet te presenteren – en dat is nu precies waar wij als organisatie naar op zoek zijn.”

 

TERUG