Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland

Het Hoogheemraadschap van Delfland is een van de 22 waterschappen in Nederland. Vanuit het Gemeenlandshuis in Delft zorgen zij voor een goed waterbeheer in Delfland.

In 2017 en 2018 heb ik vier groepen medewerkers van het waterschap een training Eigentijds, helder en klantvriendelijk schrijven gegeven. De training was met name gericht op het schrijven van heldere e-mails, brieven en vergunningen.

De deelnemers waren enthousiast over de training: “Dit soort cursussen zijn altijd een beetje saai. Maar deze training was écht leuk en interessant. Die twee middagen vlogen voorbij!” Gemiddeld waardeerden de deelnemers mijn training met een 8,5.

 

Rob van der Most, Hoogheemraadschap van Delfland
“Marèse bereidt zich erg goed voor en stelt haar programma helemaal af op de klant. Door het gebruik van eigen voorbeelden snapten de medewerkers direct hoe het ook anders kan. In de training geeft zij ruimte voor discussie en houdt toch de voortgang erin. Uiteindelijk waren zelfs de sceptici enthousiast! Dankjewel Marèse dat je ons een stap verder hebt geholpen in het groeien naar een moderne en klantgerichte overheid.”

 

TERUG